Referenties

SUSAN

Een jaar geleden ben ik begonnen met boksen bij Jan. Wat is dit een mooie sport! Mijn doel was fitter worden en wat strakker in mijn vel komen. Nou dat doel is bereikt. Het leuke van de lessen van Jan is dat het voor iedereen toegankelijk is. Of je nu beginner of gevorderd bent, jong of oud.  Jan leert je de juiste technieken aan. Geen les is hetzelfde en dat maakt het leuk en afwisselend. De lessen zijn betaalbaar en materiaal wordt verzorgd. Ben toch wel een beetje verslaafd geworden aan deze sport en volg bij Jan nu ook privélessen. In deze lessen werken we aan techniek en het versterken van je lichaam, waar voor jou persoonlijk verbetering valt te behalen...maar wat is het toch heerlijk je uit te leven op de pads. Voor de vrouwen onder ons. Wees niet bang dat je hele gespierde armen krijgt. De kipfilets verdwijnen zeker!

REINOUT

Sinds een jaar heb ik één tot twee keer per week boksles bij Jan. Stapsgewijs brengt hij de basisprincipes van het boksen bij, dat doet hij met engelengeduld. De lessen zijn intensief, zeker in het begin, toch kijk ik elke keer weer uit naar de les. Mijn conditie en kracht zijn enorm verbeterd en je valt nog eens af ook!

MARC

Sinds midden 2013 volg ik met veel plezier bokstraining bij Jan. Jan heeft veel aandacht voor opwarming en zorgt ervoor dat je je techniek steeds verbetert. Hij bouwt gestadig het ritme op. Op die manier maak je snel stappen en raak je vertrouwd met de intensiteit van de bokssport. Zeer aanbevelenswaardig voor wie op zoek is naar een manier om bokservaring op te bouwen en fit te blijven. 

"THE SPOT" Beach club & watersportcentrum  

Bij de verzorging van onze bedrijsuitjes en sportevenementen werkt The Spot graag met Jan samen bij het onderdeel beach boksen.

Zijn clinics worden zeer professioneel door hem uitgevoerd met materialen die van hoge kwaliteit zijn. Hij geeft les op een leuke, leerzame manier waardoor onze gasten altijd met veel plezier op zijn clinics terugkijken.

RICK

Wij volgen inmiddels een tijdje bokslessen bij Jan. Jan geeft goede duidelijke trainingen en geeft instructies in hoe je je kan verbeteren. Al met al een aanrader!

GEMMA

Sinds eind september 2016 doe ik wekelijks mee met de groepslessen van Jan en het is dusdanig leuk dat we er inmiddels af en toe een privéles bij doen. Ik ben het primair gaan doen met als doel mijn rug en armen wat sterker te maken. Het leuke van de training is dat je –natuurlijk- bokstechnieken leert en doordat Jan echt focust op het juist aanleren van de techniek je daarin ook best vlot vorderingen maakt maar daarnaast heeft Jan ook veel aandacht voor de rest van het lijf. Hij varieert veel qua oefeningen dus het is dus nooit saai, dat vind ik zelf echt heel belangrijk. Als ik de gelegenheid ervoor zou hebben dan zou ik het echt iedere week minstens 2x doen. De samenstelling van de groepslessen op zondagochtend wisselt ook, in zoverre, er zijn meerdere mensen die er niet altijd –kunnen- zijn, en er zijn verschillende niveaus waar Jan ook goed mee kan omgaan. Dat maakt het voor nieuwe mensen makkelijk om in te stappen.

KIRSTEN

Sinds november 2016 volg ik met veel plezier Boksfit lessen van Jan Ostrowski op de zondagmorgen. Het zijn intensieve lessen waarin je uitgedaagd wordt om alles te geven. Precies waar naar ik op zoek was. Anderhalf uur actief bezig zijn waarbij de verschillende  boksoefeningen een heerlijke afwisseling vormen. Tijdens een privéles kan er extra aandacht aan de techniek besteed worden waarbij Jan veel geduld toont en zich aanpast aan de persoon. Ik volg de lessen om mijn conditie te verbeteren en ook om wat strakker in mijn vel te komen zitten als moeder van twee jonge kinderen. Geenszins heb ik de ambitie om uiteindelijk in de ring te belanden. Dit wordt ook niet verwacht. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een intensieve en ook leuke sportles!

DAAN

Ik ken Jan Ostrowski als een sterke boxtrainer die gefocussed is op techniek en snelheid. Bij les 1 zie je al dat Jan weet waar hij het over heeft en is continu bezig om iedereen te helpen. Hij heeft een duidelijk ritme in zijn lessen en weet de controle te houden over de groep. Daarbij is hij een erg leuk persoon en communicatief sterk. Ik train met veel plezier bij Jan en blijf dat hopelijk nog jaren doen!