Home

In Nederland is boksen een minder beoefende sport en wordt vaak geassocieerd met agressiviteit. Met Boksfit wil ik bewijzen dat het tegendeel waar kan zijn! Boksfit is een recreatieve vorm van boksen en is voor iedereen! Boksfit is net even anders dan bodycombat, Tae-Bo of KickFun. Klik op Boksfit voor meer informatie over deze leuke training!

VOOR WIE IS BOKSFIT?

Boksfit is voor diegenen die het leuk vinden om recreatief te boksen. Mannen, vrouwen, kinderen, beoefende sporters en onervaren sporters. Het is goed voor je lichaam en geest, je krijgt meer energie, je ontwikkelt een krachtiger lichaam en voor degene die het nodig vinden raak je er wat kilo's mee kwijt, maar belangrijker is; het is heel leuk om te doen! Ben je nieuwsgierig? Bekijk de foto's en de video's.
Elke zondagochtend geef ik Boksfit - Recreatief boksen - voor iedereen! De lessen starten om 10:00 uur. Ben je enthousiast en wil je meer? Schrijf je dan nu in!Een les kost 10 euro, je hoeft geen inschrijfgeld te betalen en je zit niet vast aan een abonnement. Ik heb materialen (handschoenen en bandages) voor 39 personen.